Välj en sida

Här finns kurser för alla nivåer i skrivandet. Såväl interaktiva workshops som självstudiekurser.

Prova gärna min gratiskurs i 26 delar!

Planeringsdag
Planeringsdag

Utbilda dig till Manusutvecklande Lektör!

En yrkesutbildning under 6 månader för dig som vill hjälpa författare att utveckla sina manus. Vi startar 18 januari 2022.

 

 

 

Planeringsdag

 3-6 mars 2022 Skrivretreat  på Öland

Fyra härliga dagar för dig som vill skapa en skrivarbubbla tillsammans med likasinnade. 

Planeringsdag

14-18 mars 2022
Avancerad Romanverkstad i London

Fem intensiva dagar där fokus ligger på redigering av din roman. Du har skrivit (minst) första utkastet.

Skrivlust och storstadspuls i härliga London. För 12:e gången intar vi Londons mysigaste pub – The Victoria i Paddington – och jobbar med DIN roman.

Denna kurs är inte för nybörjare. Du har skrivit minst första utkastet på den roman du tar med dig till kursen. Kanske har du gått skrivkurs tidigare men det viktigaste är att du faktiskt har skrivit en hel story.

Självstudiekurser online

Drömmer du om att skriva en bok men har ännu inte kommit på vad den ska handla om?

Med hjälp av Hitta din bokidé kommer du att hitta minst en konkret och hållbar bokidé att jobba vidare på. Vi utforskar vad du kan, vad du är intresserad av och hur du kan finna energi och passion för skrivandet.

Pris: 1300 kr.

I självstudiekursen SKRIV EN ROMAN PÅ 10 VECKOR får du skrivuppgifter varje dag i 70 dagar 

Den här kursen passar dig som vill satsa på att skriva varje dag, vill påbörja eller fördjupa ett romanprojekt och vill få struktur i både romanen och skrivprocessen.

Pris: 1690 kr.

Gestaltning kan bli nyckeln till ditt författarskap. När du knäcker koden får du större engagemang hos dina läsare.
Vi tittar på hur du kan gestalta känslor, sinnen, platser, situationer, scener, karaktärsfördjupning och mycket mer.

Pris: 1300 kr

 

Kreativ författare är en kurs för dig som vill hitta nya sätt att angripa ditt skrivande.

Vi jobbar med kreativa övningar, provocerande frågor mm för att skapa nya tankemönster. Bered dig på en kurs där du hamnar ”utanför boxen”!

Pris: 1300 kr

Produktiv författare är en kurs för dig som har en släng av skrivkramp, skjutauppsjuka och vill höja din självkänsla för skrivandet  – och för dig som försöker pussla ihop livets alla sysslor så att skrivandet får sin självklara plats.

Pris: 1300 kr

Redigera romanen är en kurs för dig som skrivit (minst) första utkastet av din roman och vill finslipa det inför utgivning.

Här får du lära dig hur du kan tänka för att det ska bli den bok du verkligen ville skriva, fördjupa intrigen, gestaltningen och romanpersonerna, täta logiska luckor, skärpa till språket och mycket mer.

Pris: 1690 kr.

Skriv en serie är en kurs för dig som vill planera och skriva en bokserie eller göra en uppföljare efter första romanen. 

Vi tar bl a upp vad som krävs för att hålla engagemanget hos både författaren och läsarna, hur romanpersonerna kan fördjupas och dramaturgin fungera såväl i enskilda böcker som över hela serien.

Pris: 1300 kr.

Kursen Ditt stora visitkort vänder sig till företagare som vill skriva en bok om sin expertis.

Du får verktyg för att ta fram ett lockande innehåll, skapa strukturen och göra en plan för skrivandet.  Målsättningen är att du ska kunna skapa hela stommen till din bok, göra en detaljerad innehållsförteckning och skriva din bok med hjälp av kursen. 

Från 2500 kr

De flesta författare ÄLSKAR att skriva men får en smärre chock när de inser att det är minst lika mycket jobb med att marknadsföra och försöka nå ut med boken.

I Bygg din författarplattform får du hjälp att bygga en stabil författarplattform som kommer att göra marknadsföring och försäljning enklare och roligare.

Pris 1300 kr

Kursen Ge ut din bok vänder sig till författare som vill ge ut sin bok på egen hand.

Du får verktyg för att ta fram en budget och en projektplan, hitta den affärsmodell och tryckmetod som passar dig bäst, samt at t förbereda boken för tryckning.  Målsättningen är att du ska kunna ge ut en snygg bok som du kan sälja.

Pris:  1300 kr

Kursen Lansera din bok vänder sig till författare som vill göra sin bok synlig när den kommer ut på marknaden.

Du är egenutgivare eller ger ut boken på ett förlag där du bidrar till marknadsföringen. Du får verktyg för att skapa en marknadsföringsplan, genomföra en lanseringskampanj och fortsätta marknadsföra boken efter att den har kommit ut. 

Pris: 1300 kr