Välj en sida

Här finns kurser för alla nivåer i skrivandet. Såväl interaktiva workshops som självstudiekurser.

 

 

Prova gärna min gratiskurs i 26 delar!            -> -> -> -> -> ->  -> -> ->  -> -> -> 

Planeringsdag
Planeringsdag

Utbilda dig till Manusutvecklande Lektör!

En yrkesutbildning under 6 månader för dig som vill hjälpa författare att utveckla sina manus. Årets utbildning pågår nu men du kan ställa dig på väntlista för nästa.

 

 

 

Skrivarverkstäder

Olika ämnen varje tillfälle för att fördjupa ditt skrivande och bli redo för utgivning.

Planeringsdag

14-18 mars 2022
Rådighetsveckan!

Vi ses kl 8-9 varje morgon i fem dagar för att vässa rådighetsmusklerna  – så att du hittar dina inre resurser och kan lösa de flesta problem som dyker upp i ditt skrivande eller företagande! Eller i livet!

Självstudiekurser online

I självstudiekursen SKRIV DIN ROMAN får du skrivuppgifter varje dag i 70 dagar 

Den här kursen passar dig som vill satsa på att skriva ofta, vill påbörja eller fördjupa ett romanprojekt och få struktur i både romanen och skrivprocessen.

Pris: 2500 kr inkl moms.
Bonuskurserna GESTALTNING och KREATIV FÖRFATTARE ingår.

REDIGERA DIN ROMAN är en kurs för dig som skrivit (minst) första utkastet av din roman och vill finslipa det inför utgivning.

Här får du lära dig hur du kan tänka för att det ska bli den bok du verkligen ville skriva, fördjupa intrigen, gestaltningen och romanpersonerna, täta logiska luckor, skärpa till språket och mycket mer.

Pris: 2500 kr inkl moms.
Bonuskursen PRODUKTIV FÖRFATTARE ingår.

SKRIV DIN ROMANSERIE  är en kurs för dig som vill planera och skriva en bokserie eller göra en uppföljare efter första romanen. 

Vi tar bl a upp vad som krävs för att hålla engagemanget hos både författaren och läsarna, hur romanpersonerna kan fördjupas och dramaturgin fungera såväl i enskilda böcker som över hela serien.

Pris: 2500 kr inkl moms. 

Bonuskursen COACHA DIG SJÄLV ingår.